Teamvet – et bredt fagmiljø

Teamvet består av Arken Dyreklinikk på Ålgård og Tu Dyreklinkk på Bryne. Vår historie går helt tilbake til 1970 da Tu Dyreklinikk først åpnet. Vi er i dag et bredt fagmiljø med til sammen 19 dyktige og dyrekjære medarbeidere. Vårt mål er å yte topp service overfor både dyr og eier. For oss betyr det å ha høy kompetanse, gode åpningstider og vaktordninger, velutstyrte og moderne klinikker, og en trygg, trivelig atmosfære. Vi tar godt vare på deg, enten du går på to eller fire.

Teamvet Tu Dyreklinikk

Tu dyreklinikk ble etablert i 1970 og var dermed en av de første smådyrklinikkene i Norge. Klinikken har vært under stadig utvikling og modernisering og fremstår i dag som en velutstyrt klinikk som tilbyr det meste av tjenester innen smådyrpraksis.

Tu dyreklinikk er en trivelig klinikk lokalisert i landlige omgivelser med gode parkeringsmuligheter.  Klinikken har et bredt faglig tilbud og gode åpningstider. Våre veterinærer er engasjerte og har høy kompetanse å tilby deg og ditt kjæledyr. Vi ønsker å imøtekomme dine forventninger til kvalitet og personlig service.

Teamvet Arken Dyreklinikk

Arken Dyreklinikk ble startet opp av fire veterinærer i mars 2010 i lokalene som tidligere huset Gjesdal Dyreklinikk. 

Idag er vi blitt en veletablert klinikk som hver dag jobber for å yte god service og kvalitet i vårt arbeid.

Vi ønsker at du som kunde skal føle at vi har god tid til deg og dyret ditt, at du blir lyttet til og at dyret ditt får den hjelpen du forventer. Vårt mål er å tilby våre kunder høy faglig kompetanse samt å oppnå en god kontakt med det enkelte dyr og dyreeier.

Klinikken har moderne utstyr innen blodprøve analyser, ultralyd, anestesi, røntgen og tannrøntgen.

Anne Sofie W Stie

Veterinær og daglig leder

Anne Sofie ble uteksaminert fra veterinærstudiet ved Szent Istvan Állatorvostudományi Egyetem, Budapest, i 2005. Hun har siden da jobbet ved smådyrklinikk, og startet sin karriere på Tu. I 2010 startet hun opp Arken Dyreklinikk på Ålgård sammen med bl.a. sin ektemann Mark.

Hun er spesielt interessert i både bløtvevskirurgi og indremedisin, og er for tiden under videreutdanning i Kardiologi og Indremedisin i regi av ESAVS.

Anne Sofie har flere kurs og mye erfaring innen dermatologi, og tar gjerne imot strie hudkasus. Hun holder også seg selv og klinikken oppdatert innen sykdommer og inngrep hos kaniner, samt små gnagere. 

Mark Welsh

Veterinær

Mark ble uteksaminert fra veterinærstudiet ved Szent Istvan Állatorvostudományi Egyetem, Budapest, i 2005. Han har i tillegg en Bachelor i biologi B.Sc(hon.) ved University of Edinburgh. Mark er opprinnelig fra Skottland, og har jobbet innen flere felt av veterinærmedisin, i både Skottland, England, Frankrike og Norge.

Mark har tidligere erfaring innen reptilmedisin, og holder seg oppdatert på dette feltet, for å kunne ta godt imot også disse pasientene.

Han er spesielt interessert i munnhuleproblematikk hos smådyr og er å finne på tannrommet hver formiddag, endten på Tu eller på Arken.

«Det eneste som er bedre enn å finne årsaken til, og å behandle ‘skjult smerte’ hos kjæledyr, er å få lov til å bidra med opplæring av kunder innen forebyggende helsearbeid. Da kan jeg bidra med min kunnskap, og hjelpe eier med å forebygge helseplager, slik at vi holder dyret friskt og lykkelig!»

Når Mark ikke er på jobb, er han vanligvis travel sjåfør for sine 2 døtre til håndball og fotball treninger og kamper. Han drømmer om en dag å ha nok tid til å dyrke fram masse gode grønnsaker i et drivhus!

Kathrine Bratland Aarset

Veterinær

Kathrine er både utdannet dyrepleier fra NVH i Oslo og deretter veterinær fra Universitet i København fra 2010. 

Kathrine startet på Arken i september 2019. Hun har vært tilknyttet Hinna dyreklinikk i Stavanger siden begynnelsen av 2000-tallet, samt jobbet i smådyrspraksis både i Aalborg og Arendal, og har således en lang fartstid i yrket.

Hun har bred erfaring i klinisk smådyrspraksis, med en spesiell interesse for indremedisin og bløtvevskirurgi. Hun er veldig opptatt av at både pasient og eier skal føle seg godt ivaretatt.  Hun deltar i vår akuttvaktordning, og er derfor å treffe dersom uhellet skulle være ute.  

«Å jobbe på smådyrklinikk handler vel så mye om god dialog og ivaretagelse av dyreeierne, som å yte god omsorg og høy faglig service til deres kjære familiemedlemmer».

Guro Tendenes

Veterinær

Guro har studert ved UVM i Budapest og ble uteksaminert veterinær i februar 2020. Hun har hatt praksis på Tu sommeren 2018, og startet som veterinær med midlertidig lisens sommeren 2019.

På fritiden tilbringer hun helst tiden med hunden sin Noah, og liker å ta han med seg på korte og lengre turer i fjell og mark

«Akkurat nå synes jeg det aller meste innen veterinærmedisin på smådyr er veldig interessant, så jeg holder alle muligheter åpne, men har lenge hatt en ekstra interesse for kardiologi og etter hvert også ultralyd og dermatologi. Jeg trives veldig godt hos TeamVet ettersom det er høy faglig standard og fantastiske kollegaer!»

Helle Hognestad

Veterinær

Helle er utdannet veterinær ved Szent Istvan University i Budapest og har nå jobbet som praktiserende dyrlege siden 2016, og jobbet hos TeamVet – Tu Dyreklinikk siden 2017.

Hennes hovedinteresser er kirurgi, diagnostic imaging og akuttmedisin. Helle har mange faste kunder her på klinikken, og er en dyktig allrounder som etterhvert har fått mye erfaring innen indremedisin og kirurgi. Hun er svært dedikert og tar godt vare på både de 4-beinte og deres eiere. Ettersom klinikken er med i vaktordningen er Helle en av dem du treffer ved akutte situasjoner, hvor hun vil gi dyret ditt den hjelpen det skulle trenge. 

Etter jobb er Helle som oftes ute på tur sammen med huskyen Iben. De deler felles interesse for friluftsliv, tur og snø. Nå har de også begynt å trene agility, som byr på nye og kjekke utfordringer.

Magne Haaland

Veterinær

Magne Haaland er veterinæren som startet Tu Dyreklinikk for snart 50 år siden, har jobbet på klinikken siden da. Han har lang erfaring, både i poliklinikk og kirurgi, men også som øyelyser.

Magne jobber fast to dager i uken vet TeamVet Tu, hvor han tar i mot klinikkens egne, men også  øyepasienter henvist fra andre klinikker. 

Han er også tilgjengelig for ekstra øyelysninger andre dager i uken på forespørsel.  Magne liker å holde seg faglig oppdatert i sitt felt og i august 2019 var han på et to dagers kurs i Finland i regi av NEM (Nordic Eye Meeting)

Alexandra Robicek

Veterinær

Alexandra, eller Alex som hun gjerne kalles, elsker å synge og har hatt en karriere i musikk samtidig som hun gikk på universitet. Etter å ha blitt uteksaminert fra veterinærstudiet i 2014 ved University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest, la hun sangkarrieren på hylla og flyttet sammen med ektemannen til Norge og startet hos TeamVet i 2019.

Hun er interessert i alt som har med dyrs tannhelse og tannbehandling å gjøre, og synes også det er veldig spennende med dermatologi og mikrobiologi.

Hun har tidligere hatt både papegøyer, skilpadder, duer, hund og katt, men etter at hennes 17 år gamle Engelske setter gikk bort har hun hatt en liten pause i dyrehold. Men det kommer nok snart en ny hund eller katt i hus.

Hun og mannen er glad i å reise. De besøker ofte flere kafeer i samme by, og tester ut forskjellige kaffetyper. På fritiden liker hun å jogge eller svømme, og hun lager duftlys av soyavoks.

«Jeg elsker at det alltid er en utfordring rett rundt hjørnet i jobben som veterinær her hos TeamVet. Og  selv om det kan være veldig travelt på klinikken, eller om man kanskje man har en vanskelig dag, finnes det alltid noen fra teamet som smiler til deg og da blir dagen litt lettere.»

Ellen Bekkeheien

TeamLeder

Ellen begynte sin karriere som assistent ved Tu Dyreklinikk i 2001, og startet på Arken i 2011. Hun har også erfaring som avløyser på flere gårder, stallansvarlig på et stort ridesenter i Bærum og butikkmedarbeider på dyrebutikk.  

Ellen har i flere år hatt hovedansvar for resepsjonen, bestilling av varer og fakturering på Arken.

Hun er nå blitt TeamLeder, og er ansvarlig for personal og generell drift av klinikkene. Hun tar utdanning innen ledelse på BI Stavanger, og liker godt å være tilbake på skolebenken.

På fritiden bruker hun mye tid på «dyrehagen» hjemme, med høns, hester, hund, katt og akvarium. Hun og mannen driver eget gartneri, hvor de produserer tomater.

«Jeg liker godt de varierte arbeidsdagene, og muligheten til å kunne utfordre meg selv, vokse i yrket og stadig lære nye ting. Spesielt spennende er det at Arken og Tu nå er blitt TeamVet! Jeg er takknemlig for det fine arbeidsmiljøet vi har, og de gode arbeidskollegaene. Vi jobber veldig godt sammen, og er et godt team som støtter og tar vare på hverandre.»

Lene Mari Fjellheim

Autorisert dyrepleier

Lene er utdannet dyrepleier ved Hansenberg i Danmark i 2014 og jobbet de første årene i Oslo, hvor hun også er født og oppvokst. Hun flyttet til Stavanger i 2017, og har vært en del av TeamVet Arken siden sommeren 2019. Lene trives godt med en variert hverdag, både med innlagte pasienter og i resepsjonen. Hun brenner litt ekstra for oppfølging av seniorpasientene og har fokus på å skape gode opplevelser for de innlagte dyrene i klinikken. Lene jobber også mye med tenner og tannhelse hos hund og katt.
På fritiden finner du henne enten på trening eller på fjellet med hunden Millie. Hun reiser gjerne på lengre turer i den norske fjellheimen så fort muligheten byr seg. 

«TeamVet er som en stor familie, hvor alle har stor omsorg for og støtter hverandre i et yrke som til tider kan være svært krevende. Det er gull verdt med et godt arbeidsmiljø, hvor latteren sitter lett og det samtidig er rom for å snakke om det som kan være vanskelig. Når det er kjekt å gå på jobb, er det enkelt å gi kundene og deres hjertebarn den omsorgen de fortjener»

Kari Anna Kobro

Autorisert dyrepleier

Kari Anna var ferdig utdannet dyrepleier ved Norges veterinærhøgskole i 2003. Hennes første jobb fikk hun ved Forsøksdyravdelingen på NVH, og var ansatt der i flere år.

Da hun flyttet hjem til Sandnes i 2008 og startet ved Tu dyreklinikk i 2009.

Siden 2018 har hun vært på Arken dyreklinikk.

Hun fikk raskt en interesse for anestesi, og synes at dette er et spennende og utfordrende fagområde. Hun setter også pris på å undervise og veilede dyreeiere, og synes det er kjekt å ha vektkontroll av hund og katt, samt 6 månederskontroll av valper.

Hjemme har hun mann, tre barn, to hunder av rasen tibetansk terrier, og er godkjent som fostermor hos Dyrebeskyttelsen Nord-Jæren. De har hatt flere katter boende i fosterhjem, og synes det er veldig givende å kunne hjelpe DNNJ med arbeidet om å omplassere katter.

Amalie Kallevik

Autorisert dyrepleier

Amalie er rykende fersk i yrket og ble uteksaminert våren 2019 etter å ha tatt en bachelor i dyrepleie i Bodø. Amalie trives foreløpig best i operasjonssalen, og synes det er kjekt å ta vare på kjæledyret gjennom hele operasjonsprosessen, fra klargjøring til oppvåkning. I den forbindelse er hun veldig interessert i anestesi og smertelindring og ønsker å fordype seg innenfor dette feltet. Hun synes også atferd og stressmestring er veldig spennende og ønsker stadig å lære mer!

Høsten 2019 var hun å reiste i Australia og fikk æren av å jobbe for RSPCA med gatehunder- og katter, og hun fikk jobbe i Australia Zoo Wildlife Hospital for rehabilitering av syke koalaer.

Når hun er hjemme liker hun seg ute på tur med sin tibetanske spaniel, eller i sofaen med en god serie og håndarbeid.

Ashley Victor

Klinikkassistent

Ashley er utdannet ved Animal Science i USA, hvor hun er født og oppvokst. Hun har erfaring fra smådyrklinikk i Texas, før hun flyttet til norge. Hun startet ved TeamVet Arken i 2016. Ashley har mye erfaring med reptiler og slanger, og drev selv slangeoppdrett i USA. Hun er spesielt interesse for tenner og tannstell hos hund og katt, og er mye å finne på tannrommet. Hun har også et særs godt lag med katter, og er vår egen ”go-to person” på klinikken når det gjelder blodprøveuttak.
På fritiden liker hun å lese, hekle og pussle.

«Det jeg liker best med jobben min er at jeg kan hjelpe andre. Både eiere, men også kollegaer. Jeg liker at jeg stadig får utfordret meg selv i arbeidsdagen. Og jeg trives veldig godt sammen med teamet mitt på jobb!»

Malin Tegelblom

Klinikkassistent

Malin er utdannet Djurvårdare i Sverige i 2006. Hun har flere års erfaring fra dyrebutikk og dyreklinikk, og startet hos TeamVet Arken i 2017. Hun har god kunnskap og erfaring med fugl, reptiler, kanin og smådyr.

Hun er glad i å reise, og på fritiden liker hun å trene sammen med hunden sin Stickan eller være sammen med familien

Gerd Irene Haaland

Klinikkassistent

Gerd Irene Haaland har arbeidet som veterinærassistent ved Tu Dyreklinikk siden 1983, og har mange ulike arbeidsoppgaver på klinkken. 

I tillegg til å betjene resepsjonen og assistere veterinærene har Gerd i flere år hatt hovedansvar for innjøp av varer, samt klinikkens regnskap. 

Med sine års erfaring ved smådyrklinikken er hun en viktig brikke i vårt team.  Gerd er å oftest å treffe i resepsjonen eller på telefonen, og jobber fortsatt fast ved klinkken 4 dager i uken.

Zuzanna Barbara Kosek

Klinikkassistent

Zuzanna har tatt dyrepleierutdanning Polen, hvor hun er født og oppvokst. Hun har bodd i Norge siden 2013, og startet hos oss på Tu i april 2018.

Zuzanna trives godt på travle dager, og liker seg aller best på tannrommet. Hun synes det er spennende å få jobbe med tenner, og å få følge pasienten gjennom alle steg – sedasjon, overvåkning, munnhuleundersøkelse, tannrøntgen og tannbehandlingen.  «Jeg gleder meg alltid til å lære noe nytt på jobb! 

«På fritiden liker jeg å drive med hest, å løpe eller gå på topptur – generelt – å være aktiv hele tiden. Selv har jeg en hund; En søt hvit gjerterhund som heter Baja.»

Torill Irene Sigmundsen

Klinikkassistent

Torill har 15 års fartstid innen oljebransjen som sekretær, men hoppet av da hun hadde lyst å realisere drømmen om eget hundepensjonat. Etter å ha gått Etablererskolen for kvinner i Rogaland ble ”Hundens Vertshus” åpnet i 2001. 
18 vellykkede år senere ble vertshuset avviklet i 2019, og Torill startet ny jobb ved Tu Dyreklinikk.

I løpet av disse årene ble hun kjent med veldig mange hunderaser og fant det interessant å observere de enkelte rasers særegenheter i forhold til hverandre.

Hun har to whippeter og en dressurhest som hun bruker mye av fritiden på. Whippetene får gå mye i terreng nesten uansett vær da både de og hun tåler mer enn vi ser ut som. Hun har vært aktiv på utstilling i mange år og drevet oppdrett om enn i liten skala. Hesten må også ha sin daglige økt hvorpå hundene gjerne får være med på en og annen tur.

«TeamVet er en fantastisk fin og sammensveiset gjeng som gjerne deler sine erfaringer og gir av sin kunnskap.»

Irene Ulvesæther

Klinikkassistent

Irene har lang fartstid her på klinikken. Hun jobbet på Tu dyreklinikk fra 2008-2016, men hadde et lite opphold fra klinikk for å opparbeide seg litt andre erfaringer. Heldigvis kom hun tilbake til oss i 2019 og er en viktig del av teamet.

Irene har lang fartstid her på klinikken. Hun jobbet på Tu dyreklinikk fra 2008-2016, men hadde et lite opphold fra klinikk for å opparbeide seg litt andre erfaringer. Heldigvis kom hun tilbake til oss i 2019 og er en viktig del av teamet.

Irene møter alle med et smittende godt humør, og hun brenner for at både to og firbeinte skal føle seg velkommen og ivaretatt når de er på klinikken. Irene er som oftest å treffe i resepsjonen eller i telefonen, men er også klinikkens ”potet”, da hun har erfaring med mye forskjellig og elsker varierte arbeidsoppgaver.

Hjemme har Irene whippetvalpen Mio som er en ordentlig rampegutt. Han holder henne på tå hev på hjemmebane og de to prøver seg innen ulike aktiviteter som agility og utstilling.

«Jeg er så heldig som har fått lov til å komme tilbake til verdens beste arbeidsplass. Jeg gleder meg over å få bidra til en trygg og god atmosfære sammen med resten av det fantastiske teamet her.»

Solveig Helene Gilje

Dyrepleierstudent

Solveig fikk sommerjobb hos TeamVet Arken i 2018 og trivdes så godt at hun startet på dyrepleierstudiet i Hansenberg, Danmark i 2019.  

Hun er å treffe på klinikken i praksisperiodene sine, og er dypt savnet mens hun bor i Danmark. Foreløbige interessefelt er sårstell, samt ernæring hos hund og katt, men hun har ikke bestemt seg for hvilke emner hun vil fordype seg i enda.

Hjemme har hun en chinese crested powderpuff som lyder navnet Luke (Skywalker). Han elsker å gå tur, men liker ikke å være med matmor på jobb…

Solveig går mye tur i fjellet og synes det er gøy med styrketrening.

Ellers bruker hun fritiden på samboer, venner og hund

«Det kjekkeste med å jobbe på klinikken er de varierte arbeidsdagene, og de gode kollegaene. Og at jeg får møte veldig mange hyggelige mennesker hver dag»